Coneix-nos Més de 100 anys a la Boqueria!

Jaume i Lluïsa Ripoll són la 5a generació a càrrec del negoci

Peixateria Ripoll Estera és una empresa familiar amb més de 140 anys d’història. 5 generacions han donat continuïtat al negoci des de 1872.

Estem situats a la Boqueria, el mercat més emblemàtic i popular de Barcelona i un dels més importants del món. Un lloc privilegiat per a la comercialització dels nostres productes: peix fresc i marisc.

Oferim el nostre servei tant al detall, des de les nostres parades del mercat, com a majoristes, des del nostre magatzem. I a partir d’ara també a Internet. La nostra gran experiència i volum de negoci ens permeten oferir productes de primera qualitat al millor preu.

Volem que cada setmana pugueu gaudir del millor peix sense que ni tant sols us hagueu de preocupar de fer la compra. Digueu-nos el peix que us agrada i la nostra cistella intel.ligent us proposarà cada setmana (o el període triat) una cistella que s’adapti a les vostres preferències. Així de fàcil.

Amb aquesta oferta volem seguir fent història. Fent el de sempre, però amb l’esperit innovador i de servei que ens ha permès arribar fins aquí.

L'actual parada de la Boqueria

L'actual parada de la Boqueria

Manel Ripoll. Pare de la Lluïsa i el Jaume

Manel Ripoll. Pare de la Lluïsa i el Jaume

La besavia Teresa Oliver

La besavia Teresa Oliver

L'avi Pep Ripoll

L'avi Pep Ripoll